Regular Events

Every week Glow hosts a series or regular highlight events bringing the beautiful party people to the rooftop.

Two 4 Tuesday
Thứ 3 mỗi tuần tại Glow bạn sẽ được thưởng thức những ly rượu cocktail thơm mát với giá cực ưu đãi trong chương trình Two For Tuesday trong khung giờ 9h đến 11h tối. Mua 2 ly bạn sẽ được tặng 2 ly cocktail miễn phí được pha chế bởi những bartender tài năng của Glow. Còn chờ gì nữa mà không đến với Glow ngay để được thưởng thức những ly rượu ngon tuyệt đến say mê tại một trong những rooftop thời thượng và sang trọng nhất Sài Gòn. #aboveitall
Gorgeous! Ladies Night
buổi Ladies Night vào thứ 4 hàng tuần của chúng tôi không chỉ là dịp để phái đẹp khoác lên mình những bộ cánh thật lộng lẫy, mà còn là "cái cớ" quá tuyệt vời để các nàng thỏa sức tiệc tùng với ưu đãi MIỄN PHÍ cocktail từ 9:00 - 11:00! Bạn không thích cocktail ư? Đừng lo nhé vì 5 nhóm đầu tiên có 4 cô gái trở lên sẽ được tặng rượu chai Chandon cực kì đắt giá! Giữa không gian roof-top lung linh tràn ngập giai điệu House sôi động, Glow đoan chắc các cô gái sẽ có một trải nghiệm không thể tuyệt vời hơn!
Live House Friday
Kickstart your weekend in the very best way and join us every week for our signature Live House Friday session to get a complete musical experience. Resident DJs deliver the hottest Deep, Tropical and Future House sexy with a range of special guest musicians including LIVE saxophone, trumpet, percussion and violin along side seductive dance routines from our in-house dance crew. The perfect Friday set in one of Ho Chi Minh City's most luxurious roof-top ambiances! Book NOW for the best seats in the house.
Light Up The Night!
Gather your crew and prepare to Light Up The Night with one of the hottest rooftop parties in the city. With a regular roster of local and international Dj's delivering a high energy mix of the latest Future House and G-House anthems Saturday night is a time to celebrate in true style.